Valors, educació física i esport

Darrera actualització: Juny 2020

Publicacions del període 2017-Juny 2020


Articles en revistes (Indexades a Web of Knowledge)

Prat, M., Flores, G., Rios, X., & Ventura, C. (2020). Bullying en el futbol infantil. La mirada de las familias y los entrenadores. Movimiento (ESEFID/UFRGS). Vol. 26. DOI: https://doi.org/10.22456/1982-8918.97195

Llibres, capítols i articles en revistes (indexades a Scopus o Carhus)

Prat, M., & Flores, G., (2019). Valores en Juego. Bases teóricas y diseño de una propuesta didàctica para el desarrollo de la capacidad crítica del alumnado. En Ruiz, P., Baena, A. (Ed.) Metodologías activas en Ciencias del Deporte. Vol II. Barcelona: Editorial Vanceulen.

Ventura, C., Prat, M., Ríos, X,. Flores, G.,  LLeixà, T.,  i Soler, S. (2019). Bullying i ciberbullying al futbol formatiu a Catalunya. Barcelona: Col.lecció Fundació Barça. n.03.

Tesis doctorals del període 2017-Juny 2020


Publicacions del període 2014-Juny 2017


Julià, A. & Prat, M. (2013). Esport i valors. Avaluació del programa FutbolNet de la Fundació FC Barcelona a Catalunya, 2012-13. Barcelona: Fundació Jaume Bofill.

Ventura, C. & de la Cerca, M. (2014). Aprendemos a enseñar a jugar limpio: educación física, valores y ayuda entre iguales. In Rubio, L.; Campo, L. & Sebastiani, E. (Coords). Aprendizaje Servicio y Educación Física. Experiencias de compromiso social a través de la actividad física y el deporte (pp. 19-30). Barcelona: INDE.

Tesis doctorals del període 2014-Juny 2017

Hernández Vázquez, Fº Javier (en direcció). Los valores del olimpismo como recurso para la superación de la discapacidad: el ejemplo paralímpico, de Maria Zapata González (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

Prat, Maria (2015). Avaluació del web Observatori crític de l’esport. Un estudi de cas per a la formació del pensament crític a partir de l’anàlisi dels mitjans de comunicació i de l’esport, de Xavier Orrit (Universitat Autònoma de Barcelona).

Prat, Maria i Ventura, Carles (en codirecció). L’aprenentatge cooperatiu en el procés d’ensenyament i aprenentatge dels continguts d’iniciació esportiva en Educació Física. Un estudi de cas a una escola d’educació primària, de Laura Carbonero Sánchez (Universitat Autònoma de Barcelona).

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: