En direcció
Darrera actualització: Gener 2022
Període 2017 – 2021
Batalla, A. i Páez, J. (co-direcció) Diseño de un test de habilidades motrices intermedias para estudiantes que inician la enseñanza media chilena, de Cristian Oñate Navarrete (Facultat d’Educació UB i INEFC Barcelona).
Batalla, A. (direcció). Activitat física puntual i memòria motriu: el paper de la tasca, d’Eric Roig Hierro (Facultat d’Educació UB i INEFC Barcelona).
Batalla, A. i Bueno, D. (co-direcció). Influència de l’avaluació formadora en l’àrea de Educació Física sobre les funcions executives, de Joana Niubò Solé (Facultat d’Educació UB i INEFC Barcelona).
Batalla, A. i Lira, M.A.. (co-direcció). El efecto de la intensidad y las características de la práctica deportiva en las funciones ejecutivas en la adolescència, de Sheida Samadi (Facultat d’Educació UB i INEFC Barcelona).
Bueno, D. i Batalla, A. (co-direcció) Incidència de tasques motrius amb requeriment cognitiu en el desenvolupament de les funcions executives al final de la infància dins de l’educació física, de Marc Guillem Molins (Facultat d’Educació UB i INEFC Barcelona).
Buscà, Francesc (en direcció). Desarrollo de la competencias personales y cívicas mediante el trabajo cooperativo y digital en la materia de educación física en la eso. caso de un centro de máxima complejidad, de Joan Gosàlvez Botella (Facultat d’Educació – UB).
Buscà, Francesc (en direcció). Educación física y competencia social. Estudio de casos para el desarrollo de la competencia social en la educación primaria mediante actividades complementarias programadas desde el área de educación física, de Carlos Murillo Fuentes (Facultat d’Educació – UB).
Buscà, Francesc (en direcció). Programes d’activitat física per a la tercera edat. Anàlisi i millora dels programes de l’empresa Eurofitness, de Roger Adell Sabiron (Facultat d’Educació – UB).
Farías-Torbidoni, Estela (en direcció). El impacto social de los eventos deportivos en el medio natural, de Jesús Martí (Udl- INEFC Lleida).
Farías-Torbidoni, Estela. Determinants of regular practice of physical and sport activity at school age in rural and urban areas in the municipality of Sintra – Portugal, de Pedro Alvez (Universitat de Lleida – INEFC Lleida).
Farías-Torbidoni, Estela. Disseny d’un model d’anàlisi de l’organització del futbol base en països en vies de desenvolupament Costa de Marfil, de Oscar Palacios Jiménez (Universitat de Lleida – INEFC Lleida).
Farías-Torbidoni, Estela. Economic, social and environmental sustainability of Catalan ski área – Spain, de Hamed Kia (Universitat de Lleida – INEFC Lleida).
Farías-Torbidoni, Estela. Monitoring and Management of recreational activities within peri-urban protected areas: the case of mountain bike in Portugal, de Ricardo Nogueira Mendez (Universitat de Lleida – INEFC Lleida).
Farías-Torbidoni, Estela. Muntanyes emblemàtiques d’Espanya: Massificació i canvis d’usos. Gestió sostenible, de Victor Dorado (Universitat de Lleida – INEFC Lleida).
González, Carles (en direcció). Compromiso fisiológico del alumnado de Octavo Básico en clases de Educación Física, en colegios pertenecientes a la Asociación de Colegios Británicos de Chile: Valoración del tiempo de compromiso motor y de la intensidad del esfuerzo, de Pablo Salvador (U. de Barcelona – INEFC Barcelona)
Inglés, E. i Labrador, V. (en codirecció). Estudio de las lesiones agudas y/o crónicas en los deportes de esquí alpino y snowboard. Una aproximación multidisciplinar, de Óscar Nieto (Universitat de Lleida – INEFC Lleida).
Inglés, Eduard (direcció). La influència de l’entorn social pròxim en esportistes extrems: de la construcció a l’assumpció de risc vital, d’Èric Vande Vliet (Universitat de Barcelona – INEFC Barcelona).
Inglés, Eduard (direcció). Turisme actiu i activitats esportives al medi natural: Bases per a l’ordenació de la regulació, l’estructura formativa i la determinació de responsabilitat a Espanya, de Joana Sans (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).
Inglés, Eduard i Lloret, Josep (en codirecció). Beneficis socials de les activitats en el medi natural: estudi de casos, de Míriam Rocher (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).
Javaloyes, V. (direcció). La regulación de la figura del entrenador deportivo en la legislación mexicana, de Patricia Elizabeth Muñiz Domínguez (U. de Lleida – INEFC Lleida).
Javaloyes, V. (en codirecció). Cómo afecta el Derecho de la Competencia en el baloncesto internacional, europeo y español, de Montserrat Díaz Marí (U. de Lleida – INEFC Lleida).
Javaloyes, V. i Inglés, E. (en codirecció). Factors intrínsecs de les startups que determinen el seu èxit en processos de captació d’inversió privada. Focus en el sector Sportstech a Espanya, de Carles Combarros Vilaseca (U. de Lleida – INEFC Lleida).
Javaloyes, Vicente (direcció). Los derechos de imagen de los futbolistas profesionales, de Ricardo Fernández Cardoso (Universitat de Lleida – INEFC Lleida).
Javaloyes, Vicente (direcció). Resolución de disputas en el contexto del fútbol en el escenario continental: una propuesta de órganos específicos, de Adrián Camargo Zamudio (U. de Lleida – INEFC Lleida).
Labrador, V. i Gil, G. (en codirecció). Recursos digitales y gamificación para la promoción de la Actividad Física en los parques naturales periurbanos, de Sara Hamza (Universitat de Lleida – INEFC Lleida).
Lleixà, Teresa (en direcció). Les competències curriculars del cicle inicial de primària i les competències futbolístiques en pre-benjamins (6-7 anys): un programa concurrent i compartit, de Raimon Recoder (Universitat de Barcelona).
Lleixà, Teresa (en codirecció). Las competencias profesionales del entrenador de voleibol implicado en el deporte en edad escolar, de Martina Kieling Sebold Barros Rolim (Universitat de Barcelona).
Segui, J. i Cabello, D. (en codirecció). Análisis del sistema deportivo del bádminton mundial, de Tamara Naval Pesqué (U. de Lleida – INEFC Lleida).
Segui, J. i Farías-Torbidoni, E. (en codirecció). Anàlisi del sistema esportiu en municipis de menys de 5000 habitants a la provincia de Lleida. El rol dels consells esportius, de Carles Xavier Gelonch Alvarez (U. de Lleida – INEFC Lleida).
Segui, J. i Farías-Torbidoni, E. (en codirecció). La sostenibilidad en los eventos deportivos: ¿son sostenibles los eventos deportivos en Chile?, de Maira Ulloa Hernández (U. de Lleida – INEFC Lleida).
Seguí, J. i Cabello, D. (en codirecció). OLY10 – Eficiencia de los Factores y Variables en la consecución del éxito deportivo internacional: 2012-2024, de Jaime Gómez Rodríguez (U. de Lleida – INEFC Lleida).
Seguí, J. i Teixeira, M. (en codirecció). El esquí de montaña (SKIMO) en España: un modelo de éxito, de Xavier Guiu Gasol (U. de Lleida – INEFC Lleida).
Solanellas, F. (en direcció). Anàlisi comparatiu dels indicadors de gestió de les organitzacions esportives catalanes: un enfocament multidimensional, de Joshua Muñoz (U. De Barcelona – INEFC Barcelona).
Solanellas, F. (en direcció). Análisis de la estrategia de marketing digital en federaciones y clubs de futbol, de Edgar Romero (U. De Barcelona – INEFC Barcelona).
Solanellas, F. (en direcció), de Sergi Cerezo (U. De Barcelona – INEFC Barcelona).
Solanellas, F. (en direcció). Estratègies de gestió efectiva a l’hora d’assignar recursos econòmics en lligues i federacions esportives, de Jordà Fernandez (U. De Barcelona – INEFC Barcelona).
Solanellas, Francesc (en direcció). Evaluación del estado y alcance de la inversión social de las empresas privadas en sus comunidades locales, vinculada a programas de actividad física y deporte, en el marco de los Objetivos de Desarrollo Sostenible, en Chile, de Cristian Fredes.
Soler, S. i Mateu, Mercè (en codirecció). Dansa, Educació Física i gènere, de Júlia Serrano (U. de Barcelona – INEFC Barcelona)
Soler, Susanna (en direcció). El paper dels entrenadors i entrenadores en el futbol d’alt rendiment femení, d’Eli Del Estal (Universitat de Barcelona – INEFC Barcelona).
Ventura, C. (en direcció). Títol pendent de determinar, de Maria Rovira. Programa de Doctorat Activitat Física, Educació Física i Esport el curs. (U. de Barcelona-INEFC Barcelona)
Ventura, C., Chamarro, A. (codirecció). Tilt en esports: conceptualización, medida y propuesta de intervención. Iván Bonilla Garrindo. Programa de doctorat en Psicologia de la salut i de l’Esport. Universitat Autònoma de Barcelona.
Ventura, Carles (en direcció). El papel de la actividad física saludable en las universidades catalanas, d’Elena Ardiaca (Universitat de Barcelona – INEFC Barcelona).
Ventura, Carles (en direcció). Bullying a l’esport formatiu a Catalunya: anàlisi diagnòstic de la problemàtica i disseny, aplicació i valoració d’un programa antibullying, de Xènia Ríos (INEFC Barcelona).
Ventura. C. (en direcció). Análisis del liderazgo de los entrenadores de la Liga Superior del Futbol de Irán en la temporada 2017-2018, de Saeed Mazhar. Programa de Doctorat Activitat Física, Educació Física i Esport. (U. de Barcelona-INEFC Barcelona)
Vilanova, Anna (en direcció). Disseny, desenvolupament i valoració d’un programa de promoció d’activitat física entre adolescents a l’Hospitalet: El cas del Fit Games l’H, de Jordi Mascarell (U. De Lleida – INEFC Lleida).
Vilanova, Anna i Inglés, Eduard (en codirecció). Factors de la política esportiva a Espanya que condueixen a l’èxit de l’esport olímpic, d’Adrià Martín (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).
Vilanova, Anna i Puig, Núria (en codirecció). Análisis estructural de los servicios deportivos municipales en Andalucía, de Daniel Arboledas (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).
Vilanova, Anna i Soler, Susanna (en codirecció). Lesbianisme i entrenament esportiu, de Judit Solanas (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).