Pàgina d'inici > Publicacions > Publicat el document de “Joventut Esportiva, Societat Activa”

Publicat el document de “Joventut Esportiva, Societat Activa”

El mes de març del 2023 s’ha publicat la memòria final del projecte “Joventut Esportiva, Societat Activa” de la Diputació de Barcelona, elaborada per Ingrid Hinojosa juntament amb Belén Mas. L’objectiu principal del projecte “Joventut Esportiva, Societat Activa” és lluitar contra l’abandonament esportiu i el sedentarisme durant l’adolescència, especialment pel que fa a joves en situacions socioeconòmiques desfavorables, per tal que tornin a gaudir de pràctiques fisicoesportives i així assoleixin actituds vitals positives.

El document es pot obtenir en el següent enllaç.

Hinojosa-Alcalde; I. & Mas-Mateu, B. (2023). Projecte transformador. Joventut Esportiva, Societat Activa. Diputació de Barcelona. https://www.diba.cat/documents/359654439/379012913/Joventut_Esportiva_Societat_Activa_JESA.pdf/b1e96b93-329a-51a4-0bd6-a14398392236?t=1678275148900

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: