Pàgina d'inici > De congrés, Educació Física al sistema educatiu > Congreso Internacional en Nuevas Tecnologías y Educación (CINTE)

Congreso Internacional en Nuevas Tecnologías y Educación (CINTE)

Els dies 13 i 14 de desembre del 2022 es va celebrar el Congreso Internacional en Nuevas Tecnologías y Educación (CINTE) a la Facultat d’Educació de la Universitat del País Basc (Euskal Herriko Unibertsitatea). El Congrés es centrava en els processos d’innovació educativa i el rol de les noves tecnologies que busquen reduir l’exclusió social i educativa, amb el propòsit de reflexionar sobre noves maneres alternatives d’afrontar la diversitat, impulsant escenaris d’inclusió i innovació socioeducativa.

La Dra. Gloria Escobosa i la Dra. Bea Rodríguez hi participaren presentant una comunicació amb el títol de “Percepción del alumnado universitario sobre el uso del BreakoutEdu digital en Educación Física“. La Dra. Teresa Lleixà, juntament amb el Dr. Josep Coral i la Dra. Gloria Escobosa van presentar la comunicació titulada “Rúbricas y checklists para la evaluación de aplicaciones educativas para el alumnado con necesidades especiales“.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: