Pàgina d'inici > Publicacions > Publicacions – Nou llibre de Xavier Torrebadella

Publicacions – Nou llibre de Xavier Torrebadella

Llibre TorrabadellaEl Servei de Publicacions de la Universitat de Lleida ha publicat el llibre “Gimnástica y educación física en la sociedad española de la primera mitad del siglo XIX” de Xavier Torrebadella i Flix.  Podeu consultar la publicació fent clic aquí.

Resum del treball: 

“Durant la primera meitat del segle XIX, les institucions higièniques, pedagògiques i militars van veure en l’educació física de la joventut un mitjà per combatre molts dels declarats problemes d’Espanya. Sota aquesta convicció, algunes escoles elitistes d’ensenyament van incorporar la gimnàstica i altres exercicis corporals amb l’objecte d’oferir una educació completa i harmonitzada. L’autor recull en aquest volum un anàlisi històric d’aquests canvis i del marc sociocultural en què s’inscriuen.”

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: