Pàgina d'inici > Publicacions > Publicacions – “Mobile learning: una experiencia colaborativa mediante códigos QR…”

Publicacions – “Mobile learning: una experiencia colaborativa mediante códigos QR…”

RUSCCarles González  i Meritxell Monguillot (GISEAFE), juntament amb Montse Guitert (UOC) i Carles Zurita (escola Virolai) publiquen un nou article a la Revista de Universidad y Sociedad del Conocimiento. L’article titulat “Mobile learning: una experiencia colaborativa mediante códigos QR. Aplicaciones para el aprendizaje móvil en educación superior” el podeu trobar disponible a http://journals.uoc.edu/ojs/index.php/rusc/article/view/v11n1-monguillot-gonzalez-guitert-zurita .

La referència bibliogràfica és la següent:

Monguillot, M., González, C., Guitert, M. y Zurita, C. (2014). Mobile learning: una experiencia colaborativa mediante códigos QR. Aplicaciones para el aprendizaje móvil en educación superior [Monográfico].Revista de Universidad y Sociedad del Conocimiento (RUSC). Vol. 11, n.º 1. págs. 175-191. doi http://doi.dx.org/10.7238/rusc.v11i1.1899

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: