Pàgina d'inici > Beques > Beques – Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona

Beques – Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de BarcelonaL’Ajuntament de Barcelona ha obert una convocatòria de Subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat en els àmbits temàtics de cultura, esports, educació, salut, qualitat de vida, dones, adolescència i joventut, drets civils, participació i associacionisme, medi ambient, immigració, civisme i convivència, benestar animal, foment d’activitats organitzatives i comerç de proximitat i promoció econòmica, persones amb discapacitat, acció comunitària, temps i conciliació i afers religiosos .

La data límit oficial per presentar les sol·licituds a l´Entitat organitzadora, és el dia 6 de febrer de 2014 i la La data interna per presentar les sol·licituds al Registre General de la UAB (Edifici A, Rectorat), és el dia 3 de febrer de 2014.
Podeu consultar tota la informació i les bases reguladores fent clic aquí.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: