Pàgina d'inici > Activitats, Esport, territori i sostenibilitat, Multiculturalitat, inclusió social i esport, Notícia, Valors, educació física i esport > Activitats – El XXè Curs Intensiu Erasmus tindrà lloc a l’INEFC de Barcelona!

Activitats – El XXè Curs Intensiu Erasmus tindrà lloc a l’INEFC de Barcelona!

Del 14 al 17 de març de 2013 tindrà lloc a l’INEFC de Barcelona el XXè Curs Intensiu Erasmus. Es un curs formatiu en el qual participen 5 universitats:  Universität Hamburg , Università di Cassino, Università di Teramo,  Universidade Coimbra i l’INEF de Catalunya (Universitats de Barcelona i Lleida).  Aquest any el tema principal del curs serà: Esport i cohesió social. L’equip organitzador del curs està format per: Kheira Nasri, Rafa Tarragó, Núria Puig i Anna Vilanova. El curs està organitzat per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: