Pàgina d'inici > Educació Física al sistema educatiu, Notícia > Notícia – Fòrum del professorat d’Educació física del Baix Llobregat

Notícia – Fòrum del professorat d’Educació física del Baix Llobregat

El passat dimecres 5 de setembre convocats pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, més de 160 mestres i professors d’EF del Baix Llobregat es van reunir en aquest acte que té lloc a principi de cada curs escolar i que aquest any va comptar amb la presència del president del Consell Esportiu, el Sr. Salvador Valls, el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Baix Llobregat, el Sr. Josep M. Pérez i la Sra. Carolina Garzo, cap de l’Àrea de l’Esport Escolar del Consell Català de l’Esport.

Cal destacar la proposta formativa del Sr. Carles González Arévalo i la Sra. Meritxell Monguillot, membres del grup GISEAFE, al voltant de l’“Educació Física: canvi, oportunitat i compromís” que va ser valorada molt positivament per tots els assistents

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: