Pàgina d'inici > Gènere en l'educació física i esport, Notícia > Notícia – Noves modalitats al Premi Dona i Esport 2012

Notícia – Noves modalitats al Premi Dona i Esport 2012

Des de la Direcció de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’Institut Barcelona Esports, en aquest any 2012 es vol donar un nou impuls al premi  Dona i Esport. Des de fa mesos que s’està treballant en una nova proposta que vol reconèixer i donar a conèixer l’esforç que fan moltes persones perquè les dones tinguin més rellevància en la vida social i esportiva de la nostra ciutat. Per això us fem saber que ben aviat es publicaran al BOPB les bases del premi Dona i Esport 2012 que presenta dues modalitats noves que s’afegeixen al Mireia Tapiador lliurat en els darrers anys. Les tres modalitats proposades són:

  • Mireia Tapiador, per reconèixer els mèrits de la candidata que resulti premiada per la seva tasca de difusió i promoció de l’esport.
  • Dona Esportista, per reconèixer els mèrits de la candidata que resulti premiada per la seva trajectòria esportiva en competició o la consecució d’una fita esportiva.
  • Mitjà de Comunicació, per  reconèixer els mèrits del/la candidat/a que resulti premiat/da per la seva tasca de promoció i difusió de fets, activitats i èxits relacionats amb les dones i l’esport.

Us volem esperonar a presentar candidates que formin o hagin format part de la vostra entitat i, també, a  algun o alguna periodista que hagi fet bona feina des d’algun mitja de comunicació i que tingui un perfil que s’ajusti a la tercera modalitat. Si és així i us animeu a fer-ho us demanem que comenceu a preparar la documentació de les possibles candidatures que pugueu presentar atès que el termini de presentació només s’allargarà durant  15 dies a partir de la publicació de les bases en el BOPB .

Les candidatures s’hauran de presentar, per escrit, en un sobre que ha de contenir:

  • Fotocòpia DNI de la candidat/ta si és una persona física o NIF en cas de ser una persona jurídica.
  • Model candidatura signat (s’annexarà a la publicació de la convocatòria).
  • Model autorització signat per la candidat/ta (s’annexarà a la publicació de la convocatòria).
  • Breu informació sobre la candidatura.

Per tant, si teniu candidatures ja podeu anar avançant feina contactant amb la persona i elaborant part de la documentació perquè només quedin  per omplir els fulls que s’annexaran a la publicació de la convocatòria.

Més endavant, quan es pugui preveure o es conegui la data definitiva, us informarem de la publicació en el BOP i us concretarem el lloc on s’han de presentar  les candidatures i el  termini exacte de presentació.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: