Pàgina d'inici > De congrés > IV Jornada d’Investigació LGTBIQ+, Educació Física i Esport

IV Jornada d’Investigació LGTBIQ+, Educació Física i Esport

La Xarxa LGTBIQ+, Educació Física i Esport, ha organitzat per a divendres 7 d’octubre de 2022 la IV Jornada d’Investigació LGTBIQ+, Educació Física i Esport, que se celebrarà a la Universitat de les Illes Balears, i tindrà lloc entre les 9.00 h i les 17.30 h.

La Xarxa reuneix els principals centres de recerca tant espanyols com internacionals que han iniciat i desenvolupat  la investigació, la formació i la sensibilització sobre la temàtica LGTBIQ+ en l’àmbit fisicoesportiu.

La Jornada, que estarà oberta al públic, té com a finalitat donar a conèixer les investigacions científiques en l’àmbit internacional i nacional, així com les experiències del col·lectiu LGTBIQ+ en l’Educació Física i l’esport. Al llarg de la jornada es durà a terme una ponència internacional i dues taules rodones, una amb persones d’universitats internacionals i una altra amb persones d’universitats nacionals.

Per a formalitzar la inscripció, consulta el següent enllaç.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: