Pàgina d'inici > Beques > Pràctiques en matèria d’arxius i gestió documental

Pràctiques en matèria d’arxius i gestió documental

Recentment, s’han publicat les beques per fer pràctiques als arxius històrics de Girona, Lleida i Tarragona i a la Direcció General del Patrimoni Cultural en matèria d’arxius i gestió documental. Una de les línies que es proposa correspon a la identificació, recuperació i projecció dels fons documentals relacionats amb el món de l’esport en el marc del projecte Fem Esport, Fem Arxiu.

Per a més informació, podeu consultar la RESOLUCIÓ CLT/1576/2022, de 20 de maig, per la qual es dona publicitat a l’Acord del Consell d’Administració de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural pel qual s’aproven les bases específiques que han de regir la concessió de beques per fer pràctiques en matèria d’arxius i gestió documental

Podeu consultar també la pàgina WEB del projecte “Fem esport, fem arxiu” que serà l’objecte de treball i actualització.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: