Pàgina d'inici > Premis > 15è Premi Dona i Esport

15è Premi Dona i Esport

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, obre el termini per presentar les candidatures del Premi Dona i Esport, un guardó que reconeix la trajectòria de les dones esportistes i/o promotores de l’esport a la ciutat.

Un any més l’Ajuntament de Barcelona reconeix la trajectòria de les dones esportistes i/o promotores de l’esport, per tal de posar en valor la seva activitat personal i professional. L’objectiu d’aquest reconeixement és fer visible el paper i la trajectòria de la dona dins l’àmbit esportiu, així com la seva responsabilitat en càrrecs directius o de gestió. A més, aquest certamen pretén donar a conèixer histories i reflexions de les tasques de la dona en el món de l’esport, per tal de trobar una presència paritària en totes les franges d’edat i en tots els àmbits de l’activitat física i esportiva.

Aquesta edició, que enguany arriba a la quinzena, obre el termini de presentació candidatures fins al dia 13 de juny.  Com a novetat, enguany s’ha creat una nova categoria, a més de les quatre ja existents, el Premi a la Dona Dirigent Esportiva. Amb aquest nou reconeixement, l’Ajuntament de Barcelona busca destacar la figura de la dona ens els àmbits de direcció, gestió i emprenedoria esportiva.

Les modalitats dels premis són les següents:

  • Premi Mireia Tapiador a la Promoció de l’Esport, dirigit a les dones que han destacat en la seva tasca de difusió i promoció de l’esport.
  • Premi a la Dona Esportista, que distingeix la tasca social a favor de l’esport femení, la dedicació i els mèrits esportius.
  • Premi al Club Esportiu, que té la finalitat de reconèixer a l’entitat esportiva de Barcelona que ha destacat per la seva tasca de promoció de l’esport femení segons la seva trajectòria o per la consecució d’una fita esportiva en l’àmbit de l’esport femení durant l’any anterior.
  • Premi al Mitjà de Comunicació, que reconeix les persones o els mitjans que han destacat per la tasca de promoció i difusió de fets, activitats i èxits relacionats amb les dones i l’esport.
  • Premi a la Dona Dirigent Esportiva, dirigit a les dones que han destacat en la seva tasca professional realitzada en càrrecs directius o de gestió com ara directora o presidenta de club, associació, federació…o que la seva tasca es distingeixi per l’emprenedoria en el mon de l’activitat física i l’esport.

Els requisits per optar a cada categoria, els formularis d’inscripció i les Bases del Premi poden trobar-se al web de Dones i Esport.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: