Pàgina d'inici > Educació Física al sistema educatiu, Multiculturalitat, inclusió social i esport, Notícia, Valors, educació física i esport > Notícia – L’Observatori Crític de l’Esport estrena nova direcció URL

Notícia – L’Observatori Crític de l’Esport estrena nova direcció URL

observatori criticL’Observatori Crític de l’Esport estrena nova direcció url: http://saf.uab.cat/observatori. L’OCrE és una plataforma interactiva de treball que impulsa la formació, la reflexió i el raonament crític en relació a una de les temàtiques actuals amb major incidència en la nostra societat: l’esport i la construcció de la realitat que es fa a través dels mitjans de comunicació.

A qui va dirigit? 
A persones vinculades al món de l’esport i l’educació. Especialment al professorat d’Educació Física i a tots els educadors i educadores que mostrin interès per l’esport, els valors i els mitjans de comunicació.

Què hi trobareu?
     Fets d’actualitat

Aquells fets que tenen ressò als mitjans de comunicació (premsa, ràdio, publicitat, televisió, internet, pel.lícules, etc.) i que, pel seu contingut, s’ha considerat que poden ser utilitzats com un recurs didàctic i convertir-se en un centre d’interès.

Els continguts que s’ha considerat més oportú treballar són: Economia i consum, Estètica i salut, Gènere, Multiculturalitat, Política i Violència vs Fair play.
Cada fet s’ha complementat amb reflexions, pautes pel debat i activitats, convertint el recurs inicial en un paquet didàctic.
L’accés als recursos es pot fer segons diferents criteris: a partir del bloc temàtic amb el que es relaciona, a partir del tipus de recurs que es tracta, o bé a través d’una cerca avançada utilitzant criteris combinats (data o paraules clau).

     Marc teòric
Com a suport del treball pràctic es presenten algunes orientacions sobre:
– Els blocs temàtics: Economia i consum, Estètica i salut, Gènere, Multiculturalitat, Política i Violència vs Fair play.

– Mitjans de comunicació i esport.

A cada apartat també s’inclou una mediateca amb llibres, articles, documents en línia, etc., que complementen aquestes orientacions.

 

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: