Pàgina d'inici > Formació > Formació – Copenhagen Summer School 2015

Formació – Copenhagen Summer School 2015

U. CopenhaguenLa Universitat de Copenhaguen organitza, un any més, el curs internacional “PhD Copenhagen Summer School 2015”, destinat a joves investigadors i estudiants de doctorat. Aquesta edició té com a títol Physical Activity and Sport: Current Discourses and Practices from a Human and Social Science Perspective.

El curs se celebrarà entre els dies 24 i 28 d’agost a Copenhagen (Dinamarca). La data límit d’inscripció al curs és el 15 de juny. Podeu trobar més informació del curs i consultar el programa d’activitats aquí.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: