Pàgina d'inici > Notícia > Notícia –  Seminari patrocini i mecenatge en l’esport

Notícia –  Seminari patrocini i mecenatge en l’esport

logoEl grup de recerca GISEAFE informa que els propers 4, 5 i 6 de juny de 2015 es realitza el “Seminari patrocini i mecenatge en l’esport”. Aquest seminari, organitzat pel Màster oficial en gestió esportiva de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya de Lleida, compta amb la col·laboració del GISEAFE, l’Observatori Català de l’Esport i el COPLEFC.

El seminari es durà a terme a càrrec del professor Alain Ferrand, catedràtic de màrqueting i management a la Universitat de Poitiers, França, i va dirigit a persones interessades amb aquest tema: gerents de clubs esportius, dirigents de federacions, professionals de consultories, estudiants interessats en la gestió esportiva… entre d’altres.

Més informació en el següent link:

Seminari patrocini i mecenatge en l’esport

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: