Pàgina d'inici > Notícia > Notícia – IV Edició del Premi a la Dona Dirigent Esportiva

Notícia – IV Edició del Premi a la Dona Dirigent Esportiva

ufecEn seguiment de les actuacions previstes al Programa Dones i Esport 2014-2016, adjuntem les Bases de la IV Edició del Premi a la Dona Dirigent Esportiva, convocat per l’UFEC.  Les candidatures podran ser presentades de l’1 al 30 de maig de 2014 a les 15 h. , a instància pròpia o bé a proposta d’altres persones físiques o jurídiques.

La persona candidata haurà de ser una dona, que hagi ocupat o estigui ocupant un càrrec directiu en una federació esportiva catalana o en un club o secció federada d’àmbit català, la qual hagi destacat per la seva tasca en el foment i la difusió de l’esport. Les candidatures s’han de presentar a través de la pàgina www.ufecbloc.cat/donadirigent on trobareu els formularis.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: