Pàgina d'inici > Activitats > Activitats – Jornada de recerca a l’INEFC

Activitats – Jornada de recerca a l’INEFC

inefcEl proper dijous 22 de maig a l’INEFC Barcelona, de 11.15h a 12.30h els col·laboradors del grup GISEAFE Mary Mahmoud i Carlos Matus presentaran els seus projectes de recerca titulats: “La gestión del fútbol femenino en los clubes deportivos de Barcelona” i “El estado de los clubes deportivos chilenos. El caso de la región del Bío-Bío”, respectivamente.

També presentaran Gerard Carmona i Pep Ripoll els seus projectes titulats: “Exercise characterization trough serum concentration of muscle enzymes and proteins” i “Anàlisis complexa de senyals electromiogràfics de superfície aplicada a l’entrenament i a la rehabilitació física (ACSESER)” respectivament.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: