Pàgina d'inici > Beques > Beques – Ajuts a la Recerca Francesca Bonnemaison 2013

Beques – Ajuts a la Recerca Francesca Bonnemaison 2013

L’Àrea d’Atenció a les Persones, a través de l’Oficina de Polítiques d’Igualtat i Drets Civils ha obert el termini de presentació de sol·licituds dels Ajuts a la Recerca Francesca Bonnemaison en igualtat d’oportunitats i gènere, que enguany arriba a la desena edició.

La convocatòria té per objecte donar suport a investigacions que obrin noves línies de treball per impulsar les polítiques locals d’igualtat i desenvolupar eines per aplicar-les a nivell local. En aquesta edició es volen fomentar la investigació i les eines d’interès públic o social que tinguin per finalitat el disseny i la viabilitat de la implementació de polítiques d’igualtat de gènere, a nivell municipal.

Podeu consultar les bases al web de l’Oficina de Polítiques d’Igualtat i Drets Civils: www.diba.cat/web/dones/recerca

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: