Pàgina d'inici > Activitats > Activitats – Avenços de treballs de tesi

Activitats – Avenços de treballs de tesi

baixa (1)El passat 19 de desembre es va realitzar una jornada de presentació dels diferents projectes de tesis doctorals dels i les membres del Grup GISEAFE. La jornada es va dur a terme a l’INEFC de Barcelona on cada doctorant/da presentava el seu treball i els avanços que ha realitzat durant el seu primer any de tesi. La Dra. Susanna Soler, Dra. Mercè Mateu i Dr. Eduard Inglés varen assistir com a persones expertes i ajudar als estudiants de doctorat a millorar els seus treballs i veure les línies de futur.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: