Pàgina d'inici > Notícia, Tesi doctoral > Notícia – Ja tenim nou doctor al grup de recerca GISEAFE

Notícia – Ja tenim nou doctor al grup de recerca GISEAFE

InglésYuba_Defensa tesi doctoralCom bé sabeu el passat divendres 22 de novembre de 2013 a les 11.30h, el professor i membre del grup GISEAFE Eduard Inglés,  va realitzar l’acte de lectura i defensa de la seva Tesi doctoral titulada: Estratègies de gestió de la pràctica esportiva al medi natural per al desenvolupament sostenible: Un estudi de casos sobre governança i stakeholders, dirigida per la Dra. Núria Puig i pel Dr. Klaus Heinemann.

Des del grup GISEAFE corroborem que va ser tot un èxit! Per això en nom de tots els components del grup donem l’enhorabona tant al nou Doctor Eduard Inglés, com als seus directors Núria Puig i Klaus Heinemann.

IMG_0727

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: