Pàgina d'inici > Beques > Beques – “La Caixa” per a estudis de doctorat en universitats espanyoles 2014

Beques – “La Caixa” per a estudis de doctorat en universitats espanyoles 2014

becas_ASIA_LaCaixaBenvolguts/des,

Us enviem informació sobre la convocatòria de Beques “la Caixa” per a estudis de doctorat en universitats espanyoles 2014, per si és del vostre interès.

La data límit oficial per presentar les sol·licituds on-line a l´Entitat organitzadora, és el dia 24 de febrer de 2014 a les 14 hores (hora peninsular)

Els sol·licitants que estiguin interessats en presentar-se a aquesta convocatòria hauran d’enviar, com a màxim el dia 13 de febrer de 2014 per correu electrònic a la Subunitat de Beques de l’Àrea de Gestió de la Recerca, beques.agr@uab.cat, el document Carta de Conformidad de la Universidad degudament emplenat.
Seguidament, aquesta subunitat es posarà en contacte amb el candidat per sol·licitar més documentació, si s’escau.
Una vegada l’Àrea de Gestió de la Recerca hagi validat i signat l’esmentat document, la subunitat de Beques l’enviarà escanejat  per correu electrònic al candidat, i aquest podrà completar la sol·licitud telemàtica a través del web de “la Caixa”.

Nota important adreçada NOMÉS als candidats que es vulguin presentar a aquesta convocatòria i que hagin realitzat o estiguin realitzant els estudis, en un centre diferent a la UAB, i que són els que li donaran accés als estudis de doctorat de la nostra universitat:

A efectes de realitzar les comprovacions oportunes, hauran d’enviar en format pdf, juntament amb el document Carta de Conformidad de la Universidad, al mateix correu (beques.agr@uab.cat)  i com a màxim dins del mateix termini (13 de febrer de 2014):

  • el títol de llicenciat (o del títol equivalent) i del màster oficial espanyol ( o titol equivalent), si ja està finalitzat.
  • el certificat acadèmic o fotocòpia compulsada de l’expedient dels estudis de la llicenciatura (o dels estudis equivalents) i del màster oficial espanyol (o dels estudis equivalents). En cas de no haver finalitzat encara els estudis, l’expedient actual.

(Per a la resta de candidats, la UAB ja disposa d’aquesta informació, i només hauran d’enviar, tal i com s’especifica al principi d’aquest mateix correu, el document Carta de Conformidad de la Universidad degudament emplenat)

La convocatòria està disponible al portal d’Ajuts, Beques i Convocatòries de la UAB  i en cas de dubtes, podreu adreçar les vostres preguntes al formulari que trobareu al final de la informació de la convocatòria.

Informació per a l’acreditació i avaluació de la recerca

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: