Pàgina d'inici > Activitats, Educació per la salut > Activitats – Jornada “Quan l’esport es fa gran”

Activitats – Jornada “Quan l’esport es fa gran”

ajuntament de barcelonaAmb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, el dilluns 30 de setembre, de 9 a 14.15h, a l’auditori de la Torre Agbar, av. Diagonal 211, tindrà lloc la Jornada “Quan l’esport es fa gran: l’activitat física en l’envelliment saludable”.

L’objectiu d’aquesta jornada és posar en valor la pràctica esportiva, entesa com una activitat física i saludable, la qual fomenta l’envelliment actiu. També pretén visibilitzar algunes bones pràctiques, així com promoure que les persones grans -siguin molt actives, actives o amb alguna fragilitat- puguin realitzar una activitat física adequada al seu perfil.

Aquesta jornada està adreçada prioritàriament a les persones prescriptores i facilitadores de l’activitat física i saludable en l’àmbit de les persones grans, com poden ser: les Universitats i Col·legis Professionals en l’àmbit de l’esport i la gent gran, els Centres Esportius Municipals, les Àrees Bàsiques de Salut, les associacions excursionistes i les que promouen caminades, etc.

La inscripció és gratuïta, i cal fer-la on line a  www.gentgranactiva.cat

Per a més informació consulteu el següent enllaç

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: