Pàgina d'inici > Activitats > Activitats – Representació de l’Observatori Català de l’Esport a Colòmbia

Activitats – Representació de l’Observatori Català de l’Esport a Colòmbia

Escuela Nacional del Deporte. ColombiaL’Observatori Català de l’Esport ha participat al seminari: Línees de base per la projecció de l’Observatori Colombià de l’Esport, la Recreació i l’Activitat Física, organitzat per l’Institut Colombià de l’Esport i l’Escola Nacional de l’Esport de Colòmbia, celebrat durant els dies 12 i 13 de desembre de 2012 a Santiago de Cali, Colòmbia.

L’Adrià Martín ha presentat les següents comunicacions: “Categories d’estudi de l’Observatori Català de l’Esport”, “Validació i processament de la informació de l’Observatori Català de l’Esport” i “Consolidació de l’esport com sector influent en la societat espanyola”. També, ha estat nomenat per l’Institut Colombià de l’Esport membre del comitè d’experts de l’Observatori Colombià de l’Esport, la Recreació i l’Activitat Física, per assessorar i fer el seguiment de la conformació de l’Observatori.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: