Pàgina d'inici > Esport, territori i sostenibilitat, Notícia > Notícia – 1a reunió de treball del GEAMN (Grup d’Experts/es en Activitats al Medi Natural)

Notícia – 1a reunió de treball del GEAMN (Grup d’Experts/es en Activitats al Medi Natural)

GEAMNUs informem de la creació del GEAMN (Grup d’Experts/es en Activitats al Medi Natural), format pel professorat responsable d’Activitats en el medi natural dels centres de Barcelona i Lleida de l’INEFC, així com per totes aquelles persones col·laborades de l’assignatura en els darrers anys.

El passat dimarts 11 de desembre, en una primera reunió de treball on es van trobar els professors responsables de Lleida i Barcelona i un representant del Conselh Generau d’Aran i ETEVA, es varen definir les línies principals del GEAMN.

El GEAMN  dins el marc del GISEAFE, cerca aprofitar les sinèrgies existents entre les persones relacionades amb les activitats en el medi natural a l’INEFC, per tal de generar coneixement i potenciar la recerca en aquest àmbit.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: