Pàgina d'inici > Activitats, Multiculturalitat, inclusió social i esport, Notícia, Valors, educació física i esport > Notícia – La diversitat cultural en les manifestacions lúdiques del món. Unes activitats a preservar i protegir

Notícia – La diversitat cultural en les manifestacions lúdiques del món. Unes activitats a preservar i protegir

Es presenta l’exposició La diversitat cultural en les manifestacions lúdiques del món. Unes activitats a preservar i protegir”, creada pel Dr. Joan Ortí (Universitat Jaume I).
En l’exposició veiem com la diversitat cultural, amb totes les característiques que identifiquen a les múltiples cultures que coexisteixen en el món i que són una part important del patrimoni  de la humanitat, s’ha de preservar i protegir per garantir la riquesa cultural.Aquesta diversitat es manifesta en les estructures socials, en l’educació,  en la llengua i formes de comunicació, en les diferents creences religioses, a l’art, en la música, en les danses, en els jocs, en la forma d’afrontar la vida i, en definitiva, en tots els camps que conformen les diferents societats humanes.http://www.uji.es/CA/content/agenda/2253-30401807.html

L’exposició ens introdueix en les manifestacions lúdiques representatives de diferents indrets del món que han estat il·lustrades en els segells de correus i que, per tant, ens permeten valorar la importància allí on es van desenvolupar.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: