Pàgina d'inici > Educació per la salut, Publicacions > Publicacions – Guia PAFIC, per a la promoció de l’activitat física en noies

Publicacions – Guia PAFIC, per a la promoció de l’activitat física en noies

Des del Consell Català de l’Esport s’estan impulsant programes per a promoure la igualtat de gènere en l’àmbit esportiu mitjançant el Gabinet de Gènere.

Recentment, s’ha publicat en català la Guia PAFIC, per a la promoció de l’activitat física en noies. Aquesta guia PAFIC és el resultat del treball d’un grup investigador sobre l’activitat física als centres escolars d’Educació Primària i Secundària. on continuen persistint molts dels estereotips de gènere tradicionals, i com a proposta per a la intervenció educativa al centre escolar que tracta de donar resposta a aquesta problemàtica. Es presenta com una eina pràctica per al professorat d’Educació Física.

L’enllaç on podeu descarregar la guia és el següent: GuiaPAFIC

També podreu trobar , més informació relacionada amb l’esport i gènere a la web del Consell Català de l’Esport: EsportiGènere

Finalment, en aquest enllaç podreu visualitzar de forma parcial, el DVD editat per la Facultat de Ciències de l’Educació Blanquerna, amb la col·laboració del Consell Català de l’Esport: “Encordades”. Recull una mirada al paper de la dona en l’esport i la societat, explicat per cinc dones de cinc generacions que comparteixen la seva passió per la muntanya. Es el viatge per la història femenina de l’alpinisme i l’escalada de la mà d’uns testimonis que han superat barreres i estereotips: http://vimeo.com/24467805

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: