Pàgina d'inici > Activitats, Notícia, Sistemes complexes > Activitats – Un curs a l’INEFC Barcelona a càrrec del Prof. Alfonsas Vainoras

Activitats – Un curs a l’INEFC Barcelona a càrrec del Prof. Alfonsas Vainoras

Com a continuació de la jornada “Cercant els límits de la tolerància a l’esforç en l’exercici de resistència” s’està fent un curs a l’INEFC Barcelona a càrrec del Prof. Alfonsas Vainoras (Lithuanian University of Health Sciences) sobre valoració funcional (25, 26, 27, 28 de setembre de 17 a 19h).

A continuació us mostrem els continguts principals del curs:

 
La fatiga acumulada no només redueix la capacitat de treball sinò que pot provocar alteracions neurovegetatives que poden donar lloc a diferents disfuncions cardiovasculars, digestives, metabòliques, o musculars entre d’altres. Aquests desequilibris poden ser detectats amb sistemes de valoració adequats. El Kaunas-load, basat en una concepció integrada i complexa de l’organisme, permet diagnosticar de forma prematura els desequilibris existents entre els principals sistemes orgànics (inclós el sistema nerviòs autonòmic) que interactuen durant l’exercici a diferents nivells (cel.lular, organic i sistèmic).

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: