Tesi

FELICITATS Mercè!

El 20 d’octubre de 2010, Mercè Mateu va fer una defensa impressionant de la seva tesi sobre el concepte d’educació artística a través de la motricitat, i concretament sobre circ, a partir de diversos espectacles de la companyia Cirque du Soleil…. Enhorabona!!

Mateu, Mercè (2010). Observación y análisis de la expresión motriz escénica. Estudio de la lógica interna de los espectáculos artísticos profesionales: Cirque du Soleil (1986-2005) (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: