Pàgina d'inici > Activitats > Congrés “La Igualtat en Joc”

Congrés “La Igualtat en Joc”

L’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), organitza el CONGRÉS “LA IGUALTAT EN JOC” que tindrà lloc a Barcelona del 26, 27 i 28 d’abril d’enguany.

El Congrés, dirigit per la Dra. Susanna Soler i la Dra. Anna Vilanova, es planteja com una plataforma de transferència de coneixement, interacció i aprenentatge per impulsar l’esport femení a Catalunya. Ofereix un programa molt complet amb conferències, taules de diàleg, tallers i comunicacions amb la intervenció de persones expertes de reconegut prestigi d’àmbit català, estatal i internacional. Els continguts i espais de trobada s’estructuren en 3 grans eixos al voltant de la perspectiva de gènere i la visió feminista de l’esport: el sector públic, el sector associatiu, i el sector comercial i de comunicació.

S’exposaran continguts i treballs de referència sobre qüestions com: la perspectiva de gènere en la governança de l’esport i les polítiques esportives; les dones en el lideratge esportiu, la captació, retenció i promoció de les dones entrenadores; l’activisme coeducatiu en l’educació física; el paper dels mitjans de comunicació; els plans d’igualtat en les organitzacions; el patrocini de l’esport femení; la perspectiva de gènere en la salut i la pràctica d’AF; les masculinitats en l’esport; o la prevenció i intervenció davant les violències sexuals; entre d’altres temàtiques.

Què podem fer per incrementar el nombre de dones esportistes, entrenadores, professionals o directives?

Per on comencem un pla d’igualtat al nostre club?

Quin paper poden tenir els homes en la promoció de la igualtat?

Quines idees cal trencar al s. XXI per afavorir la igualtat?

Volem posar el focus en el paper que podem representar cadascuna de nosaltres en l’impuls de l’esport femení a Catalunya. Hi jugues?

Per a més informació i inscriure-us, podeu fer clic aquí. Per veure el vídeo de presentació, feu clic aquí.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: