Pàgina d'inici > Publicacions > Situació de les dones a les presons catalanes en relació a l’oferta actual d’activitat físico-esportiva des d’una perspectiva de gènere

Situació de les dones a les presons catalanes en relació a l’oferta actual d’activitat físico-esportiva des d’una perspectiva de gènere

Recentment s’ha publicat l’informe “Situació de les dones a les presons catalanes en relació a l’oferta actual d’activitat físico-esportiva des d’una perspectiva de gènere”, signat per Josep Campos-Rius, Marta Moragas, Jaume Bantulà, Enric M. Sebastiani, Pedrona Serra i Ingrid Hinojosa. El treball té per objectiu estudiar la situació de les dones a les presons catalanes en relació a l’activitat físico-esportiva i, sobretot, escoltar-les per entendre, el millor possible, la seva participació, els seus interessos, les seves motivacions i les valoracions que en fan sobre l’oferta actual és un primer pas per definir una proposta més adequada per a elles. En aquest document es descriu el perfil sòcio-esportiu (abans d’entrar i dins del centres); s’identifiquen els interessos i els motius de la pràctica i de la no pràctica físico-esportiva; així com els factors que actuen com a facilitadors o limitadors de la mateixa.

El treball conclou la necessitat de la valoració de l’activitat físico-esportiva als centres penitenciaris sigui prioritària en benefici de les dones, que l’oferta sigui diversa i adaptada a les seves necessitats, incorporant la perspectiva de gènere i permetent-les participar en el mateix disseny.

Podeu trobar el document al següent enllaç.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: