Pàgina d'inici > Publicacions > Dos articles publicats a la revista Apunts: Educació Física i Esport

Dos articles publicats a la revista Apunts: Educació Física i Esport

Maria Rovira Font i Anna Vilanova Soler han publicat l’article “Col·lectiu LGTBIQA+, salut mental i context esportiu: una revisió sistemàticai Víctor Dorado Martínez, Estela Inés Farías Torbidoni, Víctor Labrador-Roca i Jordi Seguí Urbaneja han publicat l’article “Perfil dels practicants de ciclisme de muntanya. Trotamons Bike Race” al número 147, de la revista Apunts: Educació Física i Esport.

Podeu veure els articles publicats aquí.

Rovira-Font, M. & Vilanova-Soler, A (2022). LGTBIQA+, Mental Health and the Sporting Context: A Systematic Review. Apunts Educación Física y Deportes, 147, 1-16. https://doi.org/10.5672/apunts.2014-0983.es.(2022/1).147.01

Dorado, V., Farías-Torbidoni, E-I., Labrador-Roca, V. & Seguí-Urbaneja, J. (2022). Profile of Mountain Bikers. Trotamons Bike Race. Apunts Educación Física y Deportes, 147, 63-73. https://doi.org/10.5672/apunts.2014-0983.es.(2022/1).147.07

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: