Pàgina d'inici > Formació > Jornada “Joves i Adolescents davant la Violència Masclista: funciona el què fem?”

Jornada “Joves i Adolescents davant la Violència Masclista: funciona el què fem?”

El proper dilluns 22 de novembre, a les 17:30h a l’auditori Cardenal Juvany de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport de la Universitat Blanquerna (Universitat Ramon Llull), se celebrarà una jornada presencial dins del marc del projecte PUJA i que porta per títol  Joves i Adolescents davant la Violència Masclista: funciona el què fem?. La Jornada està organitzada per l’Associació CONEXUS, conjuntament amb Blanquerna – Universitat Ramón Llull.

El programa de la jornada està pensat per crear un espai de debat sobre diversos aspectes relacionats amb la violència masclista quan afecta a joves i a adolescents, com són l’abordatge d’aquestes situacions, l’atenció que se’ls ofereix i la intervenció de joves agressors.

Per a més informació podeu consultar el web de la Jornada.

Requereix d’inscripció prèvia al següent enllaç.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: