Pàgina d'inici > Mitjans de Comunicació, Notícia > El Consell Català de l’Esport aporta eines per protegir infants i adolescents davant la violència en l’esport

El Consell Català de l’Esport aporta eines per protegir infants i adolescents davant la violència en l’esport

Ahir, 30 de setembre, de 18h a 20h, es va realitzar en format virtual la Jornada formativa “La Llei Orgànica de protecció integral a la infància i l’adolescència enfront de la violència i les implicacions en l’àmbit esportiu”, organitzada pel Consell Català de l’Esport (Generalitat de Catalunya) i Associació Catalana per a la Infància Maltractada (ACIM). En l’activitat, expertes van analitzar el marc normatiu i van proposar actuacions per prevenir i combatre casos de violència exercida en entorns esportius.

Entre les participants es trobava Anna Vilanova, investigadora del GISEAFE, qui va proposar materials i eines de treball per abordar la violència i l’abús sexual en l’esport. “Cal trencar el tabú, parlar-ne, així com tenir en compte el context i tenir protocols com a mesura de prevenció, encara que no s’hagi produït cap cas”.

La jornada, que en pocs dies va exhaurir les 100 inscripcions disponibles, s’ha pogut seguir per la plataforma Zoom i pel canal de Youtube d’Esportcat, on resta disponible.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: