Pàgina d'inici > Notícia > Conveni amb la Federació Catalana d’Handbol per elaborar el Pla d’Igualtat

Conveni amb la Federació Catalana d’Handbol per elaborar el Pla d’Igualtat

Aquest dijous 1 de juliol de 2021, s’ha portat a terme l’acte de signatura de l’Acord per a l’elaboració del Pla d’igualtat de la Federació Catalana d’Handbol (FCH) amb el nostre grup de recerca. A l’acte ha assistit Anna Rovira, jurista i criminòloga, que liderarà el projecte i la coordinadora principal, Susanna Soler, juntament amb el president de la FCH, Jaume Fort i el directiu de l’entitat, Txema Del Rosal.

En un moment en què la societat demana accions per garantir la igualtat efectiva entre dones i homes, la Federació Catalana d’Handbol es proposa implementar un Pla d’igualtat que ho faci possible i millori, en conseqüència, el benestar de totes les persones que formen part d’aquesta organització. Amb tot, aquesta acció permetrà que la FCH tiri endavant un Pla d’Igualtat molt més treballat i efectiu, per tal de millorar el nostre esport i, alhora, la nostra societat.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: