Pàgina d'inici > Activitats, Gènere en l'educació física i esport, Mitjans de Comunicació > Ingrid Hinojosa participa a la taula rodona “Dona i l’Esport: reptes i futur en la promoció i visibilització de la dona en l’esport”

Ingrid Hinojosa participa a la taula rodona “Dona i l’Esport: reptes i futur en la promoció i visibilització de la dona en l’esport”

La investigadora del GISEAFE va participar, com a representant de l’estament acadèmic, en aquest espai d’anàlisi i debat des de diferents entitats vinculades a l’àmbit esportiu. En aquest acte va estar acompanyada per Afra Blanco, sindicalista i ex-jugadora professional de bàsquet; i Mercè Jofra, responsable de promoció esportiva de l’Institut Barcelona Esports.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: