Pàgina d'inici > Notícia > En record del Dr. Javier Olivera Betrán

En record del Dr. Javier Olivera Betrán

El 21 de desembre de 2018 ens ha deixat el benvolgut amic i company, el Dr. Javier Olivera Betrán.

El recordem com a professor de tantes promocions de l’INEFC i de cursos internacionals, com a investigador, i com a director de la Revista Apunts. Educació Física i Esports, entre moltes de les seves múltiples vessants. Les seves aportacions a l’educació física i l’esport han contribuït a dignificar, visibilitzar, impulsar i fer créixer la nostra àrea de coneixement i la nostra professió. La seva inquietud per l’educació física el va portar a realitzar una extensa i complerta obra acadèmica que es va iniciar amb la seva tesi doctoral sobre José Mª Cagigal. Com ell, Javier Olivera ha estat un referent acadèmic que seguirà amb nosaltres a través del seu valuós llegat a les ciències de l’activitat física i l’esport.

I el recordem, sobretot, com el company inquiet i apassionat per tot el que feia, amb la seva gran vocació humanista i de servei, amant de la naturalesa, sempre respectuós i gran conversador. Va transmetre energia i entusiasme als seus companys i companyes en tot moment. Comptar amb ell en el GISEAFE ha estat un privilegi.

Que descansi en pau, el recordarem sempre.

____________________________________________________________________________________________________________

En recuerdo del Dr. Javier Olivera Betrán

Hoy, 21 de diciembre de 2018 nos ha dejado el querido amigo y compañero, el Dr. Javier Olivera Betrán.

Lo recordamos como profesor de tantas promociones del INEF de Catalunya y de cursos internacionales, como investigador, y como director de la revista Apunts. Educación Física y Deportes, entre otras de sus múltiples facetas. Sus aportaciones a la educación física y al deporte han contribuido a dignificar, visibilizar, impulsar y hacer crecer nuestra área de conocimiento y nuestra profesión. Su inquietud por la educación física le llevó a realizar una extensa y completa obra académica que se inició con su tesis doctoral sobre José María Cagigal. Al igual que éste, Javier Olivera ha sido un referente académico que permanecerá gracias al valioso legado que ha aportado a las ciencias de la actividad física y el deporte.

Y, sobre todo, lo recordamos como el compañero inquieto y apasionado por todo lo que hacía, con su gran vocación humanista y de servicio, amante de la naturaleza, siempre respetuoso y gran conversador. En todo momento, transmitió energía y entusiasmo a su alrededor. Haber contado con él en el GISEAFE ha sido un privilegio.

Que descanse en paz, siempre lo recordaremos.

 

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: