Informe “Salut i esport en femení”

El proper dijous 4 d’octubre a les 18:30 hores tindrà lloc la presentació de l’informe “Salut i esport en femení”, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La investigadora del GISEAFE Susanna Soler presentarà el capítol “La coeducació en l’esport, clau per a la igualtat”, elaborat en coautoria amb Pedrona Serra.

Les dades expliquen que les nenes s’apunten menys a activitats extraescolars de caràcter esportiu en relació als nens, fet que pot incidir negativament en la seva salut futura, tant física com mental. Amb l’informe es tracta de  de donar resposta a preguntes com ara: com podem incentivar la pràctica d’activitat física en nenes? Com ajudar-les a triar l’activitat física que més els agrada, més enllà dels valors i estereotips imperants?

Tota la informació, així com el formulari d’inscripció, està disponible al web de FAROS.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: