Pàgina d'inici > Activitats, Organitzacions i gestió de l'esport > Primer Seminari Internacional dels Arxius de l’Esport

Primer Seminari Internacional dels Arxius de l’Esport

El Consell Internacional d’Arxius (ICA) vol fer conèixer als governs i a la ciutadania la necessitat de preservar i conservar els arxius de totes les persones i institucions públiques i privades, associacions i entitats vinculades al món de l’esport. En aquesta primera edició, el seminari presentarà la visió de nou professionals amb una notable experiència vinculats a l’esport a través de les seves pròpies disciplines: esport, història, periodisme, salut i arxivística – gestió documental.

Aquest esdeveniment s’adreça a esportistes, organitzacions esportives i professionals amb vinculació al fenomen esportiu, i tindrà lloc el proper dia 9 d’octubre, a l’EspaiCaixa de Girona. Tota la informació ampliada i el formulari d’inscripcions pot trobar-se al web del seminari.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: