Pàgina d'inici > Uncategorized > Guia de bones pràctiques de gènere en estudis de la família de les CAFE

Guia de bones pràctiques de gènere en estudis de la família de les CAFE

[CAT] La promoció de la igualtat efectiva entre dones i homes i la ruptura dels estereotips de gènere en l’activitat física, l’educació física i l’esport són encara alguns dels grans reptes de la nostra societat en ple segle XXI.

La universitat, així com tots els centres de formació vinculats a l’activitat física, l’educació física i l’esport, tenen un paper clau com a agents de canvi i de transformació dels models i de les relacions de gènere a partir de les seves funcions de formació de professionals, d’investigació i de transferència de coneixement.

Aquesta guia es dirigeix a totes aquelles institucions educatives i esportives, de tots els nivells de formació (primària, secundària, professional o universitària), que pretenen incorporar i desenvolupar la perspectiva de gènere a les seves agendes i intervencions. Amb aquest propòsit, es proporciona informació sobre els aspectes clau que tant els equips directius com el professorat han de tenir en compte a l’hora de planificar i implementar els seus programes de formació, la seva actuació quotidiana i la seva forma de comunicació.

Descarrega la Guia


[ESP] La promoción de la igualdad efectiva entre mujeres y hombres y la ruptura de los estereotipos de género en la actividad física, la educación física y el deporte es aún uno de los grandes retos de nuestra sociedad en pleno siglo XXI.

La universidad, así como todos los centros de formación vinculados a la actividad física, la educación física y el deporte, tienen un papel clave como agentes de cambio y transformación de los modelos y de las relaciones de género a partir de sus funciones de formación de profesionales, investigación y transferencia de conocimiento.

Esta guía se dirige a todas aquellas instituciones educativas y deportivas, de todos los niveles de formación (primaria, secundaria, profesional, o universitaria), que pretenden incorporar y desarrollar la perspectiva de género en sus agendas e intervenciones. Para ello, se proporciona información sobre los aspectos clave que los equipos directivos así como el profesorado deben tener en cuenta a la hora de planificar e implementar sus programas de formación, su actuación cotidiana y su forma de comunicación.

Descarga la guía

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: