Pàgina d'inici > Activitats, Gènere en l'educació física i esport > Your voice counts – Primer estudi europeu sobre discriminació per motiu d’orientació sexual i identitat de gènere a l’esport

Your voice counts – Primer estudi europeu sobre discriminació per motiu d’orientació sexual i identitat de gènere a l’esport

Per fi es trenca el tabú i es comencen a realitzar estudis que recullen la veu del col·lectiu LGBTI en l’esport. Pots participar-hi i aportar la teva experiència a través de l’enquesta online del projecte Outesport, d’abast europeu.

Es dirigeix al col·lectiu LGBTI major de 16 anys que viu a la UE (no és necessari que es practiqui esport o s’hagi sofert discriminació). Al web del projecte hi trobareu més informació sobre aquesta iniciativa impulsada per la German Sport University Cologne.

__________

Por fin se rompe el tabú y se empiezan a realizar estudios que recogen la voz del colectivo LGBTI en el deporte.

Puedes participar y aportar tu experiencia mediante la encuesta online del proyecto Outesport, de alcance europeo.

Se dirige al colectivo LGBTI mayor de 16 años que vive en la UE (no es necesario que se practique deporte o se haya sufrido discriminación para participar). En la web del proyecto encontraréis más información sobre esta iniciativa impulsada por la German Sport University Cologne.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: