Pàgina d'inici > Notícia > Constitució de la Comissió Promotora de l’ACAFDE

Constitució de la Comissió Promotora de l’ACAFDE

El passat dilluns 16 d’abril, es va constituir com a entitat jurídica la Comissió Promotora de la futura Acadèmia de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport d’Espanya (ACAFDE). Per tal d’establir l’ACAFDE com a una Acadèmia reconeguda en l’àmbit estatal, la comissió s’encarregarà dels tràmits necessaris que precisa el Ministeri d’Educació.

L’objectiu final és la fundació d’una corporació de dret públic dedicada a la recerca, que tingui un caràcter no solament intelectual, sinó també social. Aquesta acadèmia suposaria un important pas en el reconeixement de les Ciències de l’Activitat Fisica i l’Esport, que es consolidarien com un àmbit del coneixement amb entitat pròpia.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: