Pàgina d'inici > Uncategorized > Publicació a Retos

Publicació a Retos

Francesc Solanellas ha publicat un nou article a la revista Retos. L’estudi contrasta semblances i diferències entre quatre esports en quant als seus elements de patrocini esportiu, com ara la quantitat de patrocinadors, la seva visibilitat, o la presència web.

Solanellas, F.; & Borrisser, J. (2018). Estudio comparativo del patrocinio de equipos profesionales en España. El caso del futbol, baloncesto, balonmano y hockey. Retos. Nuevas tendencias en Educación Física, Deportes y Recreación, 34, 205-211.

Podeu consultar l’article aquí.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: