Pàgina d'inici > Notícia > El GISEAFE, Grup de Recerca Reconegut i Finançat 2017-2019

El GISEAFE, Grup de Recerca Reconegut i Finançat 2017-2019

Estem d’enhorabona! El Grup d’Investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport (GISEAFE) ha estat escollit com a Grup de Recerca Reconegut i Finançat per la Generalitat de Catalunya per al trienni 2017-2019. Es tracta d’un important reconeixement a la feina que totes i tots els membres del grup han estat fent al llarg d’aquests anys, i que consolida al GISEAFE com un dels grups de recerca capdavanters del seu àmbit a Catalunya.

Durant el període 2014-2017, membres del GISEAFE van participar, entre altres, en 7 projectes estatals i internacionals, van llegir 8 tesis doctorals, van publicar fins a 80 articles de divulgació científica i 50 llibres i capítols de llibre, i van participar en comunicacions i ponències de 170 congressos d’àmbit internacional. Aquestes dades posen de relleu la productivitat i voluntat de l’equip, i encoratja a afrontar el proper trienni amb il·lusió i ganes de seguir aportant a l’estudi de l’activitat física i l’esport.

D’altra banda, la resta de grups de recerca de l’INEFC (Sistemes Complexos i Esport, GRAFIS, GRCE i GREJE) han obtingut la distinció de Grups de Recerca Reconeguts. Des del GISEAFE, els felicitem pel treball ben fet.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: