Publicació a eco.mont

Estela Farías ha publicat un nou article a eco.mont, revista de referència en l’àmbit de la gestió d’espais naturals protegits. L’estudi aporta coneixement sobre el rol de les característiques sòcio-demogràfiques, motivacionals i actitudinals sobre la voluntat de les persones per a participar en activitats físiques en espais naturals protegits a Catalunya.

Farías, E.I.; Barić, D.; & Anić, P. (2018). Willingness to engage in physically challenging activities as a visitor-segmentation criterion: the case of five protected areas in Catalonia. eco.mont, 10(1), 15-23. DOI: 10.1553/eco.mont-10-1s15

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: