Pàgina d'inici > Gènere en l'educació física i esport, Publicacions > Publicació a International Journal of Sports Science & Coaching

Publicació a International Journal of Sports Science & Coaching

Les investigadores del GISEAFE Ingrid Hinojosa, Ana Andrés, Pedrona Serra, Anna Vilanova i Susanna Soler han publicat un nou article a la revista International Journal of Sports Science & Coaching. Aquest treball analitza les característiques demogràfiques i laborals del col·lectiu d’entrenadors i entrenadores a Espanya, que són interpretades des de la teoria de Kanter sobre la segregació professional basada en el sexe.

Hinojosa-Alcalde, I.; Andrés, A.; Serra, P.; Vilanova, A.; Soler, S.; & Norman, L. (2017). Understanding the gendered coaching workforce in Spanish sport. International Journal of Sports Science & Coaching, 1-11. DOI: 10.1177/1747954117747744

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: