Pàgina d'inici > Uncategorized > Jornada Esport i Cooperació al Desenvolupament

Jornada Esport i Cooperació al Desenvolupament

Aquesta jornada, promoguda per la Direcció General de Cooperació al Desenvolupament i el Consell Català de l’Esport, se celebrarà el proper dia 10 de gener de 2018 a les 17:00h, a la sala Pierre de Coubertin del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet. L’eix temàtic de la trobada serà el suport a les persones refugiades i a la població desplaçada a través de l’activitat esportiva recreativa.

Aquest esdeveniment està adreçat a professionals, associacions, clubs i entitats de l’àmbit esportiu; així com a institucions, administracions públiques, universitats, ONGDs i altres actors implicats en la cooperació al desenvolupament, la pau i els drets humans. S’emmarca dintre del Pla de Formació Continuada de l’Escola Catalana de l’Esport.

Inscripció gratuïta emplenant aquest formulari abans del dia 9 de gener.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: