SORN full paper session: EASS 2018

La Sport Organisation Research Network (SORN) és una comunitat acadèmica sota el paraigües de l’European Association for Sociology of Sport (EASS). L’objectiu de la xarxa és crear oportunitats per a la discussió científica i la millor comprensió del desenvolupament, semblances i diferències en les organitzacions esportives.

En aquest sentit, des de la SORN s’anima a totes aquelles persones interessades a presentar la seva recerca durant la sessió especial que se celebrarà al proper congrés de l’EASS de Bordeus, sota el títol “Assumptes actuals en la recerca sobre organitzacions esportives”. A més de la presentació durant el congrés, es dóna la possibilitat de que els membres de la xarxa presentin el seu treball en forma d’article, per tal d’obtenir un feedback detallat que permeti la seva publicació en una revista acadèmica d’àmbit internacional.

  • Una vegada enviat el resum, s’haurà d’informar a Maikel Waardenburg que es té la intenció de presentar el treball a la sessió especial de SORN.
  • Es podrà enviar el treball en format article una vegada s’hagi acceptat el resum per a la seva presentació al congrés de l’EASS.
  • L’article haurà de centrar-se en les idees principals de la recerca: propòsit de l’estudi, aproximació teòrica, mètodes emprats, principals resultats i contribucions. L’extensió serà d’entre 3000 i 5000 paraules, referències i annexos inclosos.
  • L’enviament d’un article implica la revisar altre treball enviat per una altra persona.
  • Les presentacions estan limitades a 10 minuts, després dels quals hi haurà entre 3 a 5 minuts reservats per al revisor del treball, que donarà el seu feedback sobre l’article.
  • Els articles hauran d’enviarse a Maikel Waardenburg, que s’encarregarà de distribuir-los entre els revisors i revisores.
  • El període d’enviament d’articles finalitzarà el dijous 10 de maig de 2018.
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: