Dues noves publicacions a la revista RETOS

imagen

Dos nous articles a la revista RETOS. A continuació podreu trobar les referències i els enllaços de cada article:

 

Gonzalo Flores, Maria Prat i Susanna Soler, han publicat l’article amb la següent referència: Flores, G.; Prat, M.; & Soler, S. (2017). La visión del profesorado de Educación Física sobre la presencia del alumnado de origen extranjero en la escuela: ¿oportunidad o problema?. Retos, 31, 64-68. Disponible aquí.

Francisco Javier Hernández, Victor Labrador i Jannick Niort juntament amb altres co-autors han publicat el següent l’article: Hernández Vázquez, F. J.; Labrador V.; Niort, J.; Berbel, G.; & Trullols, M. (2017). Respuestas del profesorado de Educación Física ante conflictos con alumnado con discapacidad intelectual y física.  Retos, 31, 123-127. Disponible aquí.

Que disfruteu de la lectura!

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: