Pàgina d'inici > De congrés, Esport, territori i sostenibilitat, Organitzacions i gestió de l'esport > 8th Conference on Monitoring and Management of Visitors in Recreation and Protected Areas

8th Conference on Monitoring and Management of Visitors in Recreation and Protected Areas

baixa

Estela Inés va assistir al 8th Conference on Monitoring and Management of Visitors in Recreation and Protected Areas. Cooperation across borders and scales, el qual va tenir lloc els dies 26-30 de September 2016 a Novi Sad, Serbia. Hi ha presentat dos comunicacions:

  • The Influence of visitor characteristic and natural park facilities on physical activity levels. A case of study (Estela I Farías-Torbidoni, Demir Barić, Sebastià Mas-Alòs, Antoni Planas-Anzano, Susana Montserrat-Revillo, Gonzalo Gil)
  • A segmentation approach in determining visitor motivation to engage in physical activities levels. The case of Spanish protected areas (Estela I Farías-Torbidoni, Demir Baric, Petra Anic)          mmv8f-serbia
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: